Wednesday, August 24, 2011

Hari raya!!!....hari Raya.....!!!

Selamat petang sume... =)


Ada beberapa hari lagi nak raya kan. Korang dah beli ke baju raya? Mesti dah kan. Maybe ada yang beli sampai 5, pasang kot...hehe.. takpe raya kan sebulan... =) Ernie dah siap dah shopping raya, sekarang ngah duk goyang kaki je hihi. Ernie tak memilih sangat kalu nak beli something tapi biarlah berkualiti dan selesa kan..kan...kan...

Raya tahun ni amat bermakna buat ernie coz...
  • dapat tawaran master.
  • bakal mengambil skrol pada bulan 10.
  • akan BERTUNANG( padahal tipu je hehehe, =) 

Dah dekat nak raya ni, mesti ada yang nak balik kampung kan,kampung ernie dekat je 5,6 minit dah sampai. Disini jugak ernie nak sampaikan sedikit peringatan.hehehe...cehwaaahhh...
  • bawa kete or motor or whatever la dengan berhati-hati. Jangan fikir nak sampai cepat je. Biar lambat asalkan selamat.
  • bila dah de kat kampung,jangan main mercun tau...
  • ringankan tulang kalu nenek,tok wan,mak sedara buat open house.
  • jangan makan banyak sangat nanti perut buncit pulak kang..hihi..
Dan yang lebih penting:
  • bagi ernie duit raya coz nak daftar U ni..hahahaha
  • jangan lupa jemput ernie bila korang buat open house..heee...
  • jangan gelak doodle yang ernie buat okay!!! tu doodle pertama ernie. Ernie tak guna photoshop ke pe.. (baru nak belajar)--- terketar-ketar tangan nak lukis guna mouse... huhuhu....

Akhir sekali ernie nak mengucapkan

    SELAMAT HARI RAYA
    MAAF ZAHIR & BATIN......  (^____^)

    6 comments:

    sally wanny said...

    gud luck dear

    ernie ann said...

    tq and u too,sally... (^__^)

    ajiem said...

    buruk gle doodle tu..hahahahahahahah
    org lain 5 pasng.. awk 6 pasng..
    wow..mau tunang..huhu

    ernie ann said...

    eeeeeee!!!... geramnya..
    xpe2 nnt sy buat kt awk 1 ea...
    tunggu n lihat ok... lg buruk dr ni...hahahahahahahah

    u.m.i.e said...

    wah bestnyer dapat sambung master .. gud luck :)

    ernie ann said...

    hee.. tq umie...
    umie pun sama ok... gdluck
    slmt hari raya.. (^___^)