Tuesday, August 2, 2011

Ke mana aku kalu tak dapat keje.... hehe.....



 Assalamualaikum..... =)

Bila dah terlampau rajin,mesti ada 2,3 post yang ingin dikongsikan. Bila time malas...hrmmmm hampeh hehe...lebih2 lagi time puasa ni kan, jejari ernie pun mula dah malas menaip banyak2.. tapi takpelah, asalkan apa yang ernie nak utarakan,ernie post je...huhuhuu.....



Kali ni,ernie nak cakap pasal keje.Nak dapat keje pun susah. hrmmm.. apalah gunanya orang muda belaja tinggi2 jika company tetap nak orang tua dan berpengalaman kan...... sooooo......ernie rancang nak buka bakery yang jual cupcakes only macam dalam tv tuuu... hihihi......


  Sekarang ramai yang gilai cupcakes,sampai sanggup cari resepi kt dalam buku resepi, internet dan macam2 lah, tapi bagi ernie,ernie nak tukar sikit cara cupcakes ernie, ernie ingat nak tukar topping tu dengan aiskrim dan macam2 lagi la.Rasenye ok tak? tapi kite tak pernah lagikan makan cupcake dengan aiskrim.. Tak salah kalau kite nak mencuba kan3... hehe... (^___*)


Walaupun sudah ramai yang tahu cara nak buat cupcakes ni, ernie tetap nak buka bakery,hehe... atleast bagi sape2 yang malas nak buat,takde masa nak beli bahan2, bolehlah beli kat bakery ernie nanti kalu ia ditubuhkan lah.. hehehe...ia jugak sesuai untuk golongan remaja yang nak santai2 dengan member2, dating ke pe kan.. ahahakk... =)



p/s: kite hanya merancang, Tuhan akan menentukan........ =)


            

 















4 comments:

ajiem said...

eleh..bukak je pandai..t tah spe la yg nk menjaga yer.. =p

ernie ann amira said...

hehhe... sy dh de pembantu mngikut apa yg kite telah bincangkan hihihi....

ajiem said...

xmo2..wuuuekkk! =p

ernie ann amira said...

laaa.... npe plak... hehehe... ok pe.. t untung kite bg la hihihi..