Friday, August 19, 2011

kerana KAU,aku DERITA....

Assalamualaikum w.b.t sume... n salam jumaat, penghulu segala hari.... =)


Hari ini ernie nak cakap pasal, simbah asid. MasyaAllah,kenapa kejam sangat manusia sehingga nak simbah asid2 ni kan. Begitu perit keadaan mangsa untuk tanggung penderitaan yang dialami. Dieorang ingat ni main2 ke? Kenapa dieorang tak try dulu macam mana kulit dieorang terkena asid. Ini senang2 je nak simbah asid kat orang lain kononnya nak lepas geram la pe la.. mmm.... Geram ernie tau.. orang yang tak bersalah yang kene..


Ernie pun takut jugak sebab kat mana2 dah tak selamat dah. So korang should be careful k. Pasal putus cinta pun nak simbah asid.Dah orang tak nak kat kite kan, nak buat macam mana. Dah tak de jodoh. Janganlah memaksa atau berniat macam ni, if aku tak dapat die,orang lain pun tak kan dapat die...Betapa busuknya hati..



Kalu lah ernie jadi hakim,ernie takkan bagi muka or just kenakan hukuman penjara. Ernie nak apa yang die rase sebagai mana mangsa yang tak bersalah rase kan.. kesian tengok keadaan mangsa yang mukanya....mmm.....

Metro hari ini (19/8) ,pasal simbah asid...
myMetro | Putus cinta simbah asid

p/s: janganlah nak menganiaya orang sesuka hati...=)

2 comments:

idzanfashila said...

kerap b'laku skrg ni. tkot~

ernie ann amira said...

aah, tu la kan. nak kuar pun rase takot. so berhati2 lah (^__^)